Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/a/7/a/olakarlsson.eu/httpd.www/wp-content/themes/modularity/functions/admin-setup.php on line 10 Warning: Use of undefined constant gppthemes - assumed 'gppthemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/a/7/a/olakarlsson.eu/httpd.www/wp-content/themes/modularity/functions/admin-setup.php on line 43

Sälen 1/1-2013

Gott Nytt År!

Efter ett par dagar i backarna var det dags för en lite finare middag med oxfilé och marängsviss men något överdåd blir det inte då fokus på resan ändå är att vara ute så mycket det går. Vid tolvslaget var det ut i skidbacken igen men denna gång utan skidor. Tjusigt och tänkvärt som alltid med nyår.

Tolvslaget 2013 - Nyår

Tolvslaget 2013 – Nyår

 

 

Klockan 0.01 1/1-2013

Klockan 0.01 1/1-2013

 

Nyårsdagen började med skidåkning i ett par minusgrader och en allteftersom bättre dag. Kallt men soligt och fint och dessutom relativt vindstilla. Skillnaden mot nyårsafton är stor då det regnade vid tolvslaget och det blev lite avslaget efter det att raketerna hade landat men när solen skiner och man kan kasta sig utför en brant leker livet! Allt blir så mycket enklare och roligare. Framåt eftermiddagen var det strålande sol och sikten från toppen verkade oändlig – gränslös. En riktigt bra start på året!

Solnedgång Sälen

Solnedgång Sälen

 

Soligt Sälenpanorama

Soligt Sälenpanorama

Solnedgång Sälenpanorama

Solnedgång Sälenpanorama

 

 

Leave a Reply