Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/a/7/a/olakarlsson.eu/httpd.www/wp-content/themes/modularity/functions/admin-setup.php on line 10 Warning: Use of undefined constant gppthemes - assumed 'gppthemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/a/7/a/olakarlsson.eu/httpd.www/wp-content/themes/modularity/functions/admin-setup.php on line 43

Påskhelg i tältet på Österlen

Tre dagar i tältgömslet utan riktigt napp.  Inget stort och farligt framför kameran.

Strålande väder i tre dagar men det blev slitigt. Soluppgång till solnedgång och det är inte ens sommar ännu. Att blanda gömslesittande med sena påskmiddagar fungerar inte helt och hållet. Sömnbrist är bara förnamnet.

Har i alla fall sett en Glada segla över tältet och kråka har varit framme.

Gjorde en tidig avstickare till Fyledalen igår morse. Minus 4 °C och gnistrande soluppgång. Verkade nästan för kallt – alla tog ett steg tillbaka och väldigt liten aktivitet.

Satt och väntade på att en and skulle lägga sig i soligt läge med rätt bakgrund när en räv stannade till ett femtiotal meter framför mig. Försökte att få en bild men ljuset var för dåligt och ögonblicket för kort. Hade också en Ormvråk ett par meter bort i ett buskage men det blev inte mer. Den höll sig där ett slag och lämnade sedan för tätare skog.

Ska ta vägen om Vombs ängar på vägen hem. Kan kanske vara något trevligt på plats. Det spöregnade och en rödbena var allt som suddade förbi i hällregnet.

I allt som allt en ganska intensiv fotohelg på Österlen med rätt skralt resultat.

Glad påsk alla naturvänner

One Response to “Påskhelg i tältet på Österlen”

  1. Tellie skriver:

    jätte fina bilder, bättre lycka nästa gång med att fånga en fågel!

Leave a Reply