Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/a/7/a/olakarlsson.eu/httpd.www/wp-content/themes/modularity/functions/admin-setup.php on line 10 Warning: Use of undefined constant gppthemes - assumed 'gppthemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/a/7/a/olakarlsson.eu/httpd.www/wp-content/themes/modularity/functions/admin-setup.php on line 43

Midsommar 24-25/6-2011

Vi hade både solsken och regn och blandat väder är typiskt för smålands inland men i stort en fantastisk helg. Vi plockade blommor och prydde torpet mitt i skogen som sig bör till midsommar. Långa skogspromenader med bad i sjön under hällregn blev höjdpunkterna dessa dagar.

Det blev en del nya arter med Mullvad och Kopparödla högst på listan. Påpassligt nog hittade jag också Midsommarblomster och Nattviol nere vid sjön.

Jag testade en del med olika skärpedjup och HDR i ett utsnitt från skogen på en av vandringarna. En del exempel ligger här. Med HDR lämnar man den puritanska naturfotografin bakom sig och det bör givetvis talas om när man använt dig av det men oftast är det ingen tvekan.

Söndag den 26/6 bär det av till New Hampshire, USA och en fototur till Island.

One Response to “Midsommar 24-25/6-2011”

  1. Hasse Andersson skriver:

    Hejsan Ola!
    Härliga bilder i en skön blandning. Det luktar Svensk sommar.
    //Hasse

Leave a Reply