Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/a/7/a/olakarlsson.eu/httpd.www/wp-content/themes/modularity/functions/admin-setup.php on line 10 Warning: Use of undefined constant gppthemes - assumed 'gppthemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/a/7/a/olakarlsson.eu/httpd.www/wp-content/themes/modularity/functions/admin-setup.php on line 43

Gladan är här!

Kom hem mitt i natten efter Hornborgasjön. Sov ett par timar, laddade batterier, tömde minneskorten och ut till söndagsmiddag och vidare ut i gömslet i Frenninge för att vänta på Glada. Halvklart och ganska blåsigt men jag har vinden i ryggen och det är ganska bra förhållanden – det är dessutom någon plusgrad så det finns inget att klaga på.

Såg Gladan återigen flera gånger utan att den gick ned men sedan med ett par timmar kvar av dagsljus kommer den tillbaka igen. Det blir det liv och rörelse på gårdsplanen en bit bort. Jag tror att det är kört men Gladan går otroligt nog inför landning. Stannar och äter lite blir sedan störd av något barn som skriker och en hund som skäller – lyfter och försvinner. Det lugnar sig och Gladan kommer tillbaka igen. Denna gång har solen börjat gå ned och ljuset är vackert men inte starkt nog för att det ska bli riktigt bra bilder. Den gör ett par överflygningar och sedan är dagen över. Söndagen är slut och jag packar ihop och ställer in grejorna för ett par dagar.

Leave a Reply