Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/a/7/a/olakarlsson.eu/httpd.www/wp-content/themes/modularity/functions/admin-setup.php on line 10 Warning: Use of undefined constant gppthemes - assumed 'gppthemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/a/7/a/olakarlsson.eu/httpd.www/wp-content/themes/modularity/functions/admin-setup.php on line 43

Österrike 19/2 – 25/2 2012

[singlepic id=113 w=450]

 

Åka skidor och klättra i berg har sedan barnsben varit en favoritsysselsättning. I år har det blivit en runda till svenska fjällen och en tur till Maria Alm i Österrike. I år kom vi alla hem från Österrike med benen i behåll och vi hade en fanstastisk tur med mycket snö och sol på ett sätt som man sällan lyckas att pricka in på en vecka. Barnen gick i skidskola 4 timmar om dagen i 5 dagar och i slutet på veckan kunde de obehindrat hänga med på offpistrutter med både svarta partier och puder (rutterna givetvis lavinsäkrade av pistörer).

Jag släpade som vanligt med mig kameran och har laddat upp ett ganska stort antal bilder. Flertal i svartvitt och en del panorama. Samt några HDR tester. Panorama av berg gillar jag att göra och börjar att få en ganska stor mängd sådana bilder från de sista åren. Bland bilderna i detta inlägg är det största panoramat sammansatt av 16 bilder och filerna blir gigantiskt stora.

Maria Alm är startpunkten (eller slutpunkten) för den för i år (2011/2012) nya 32 km långa Königstour med 7500 fallmeter i backen. Lina och jag gjorde denna runda två gånger under veckan. Första dagen vi testade startde vi sent och fick åka vi non-stop (ingen lunch) för att hinna med under det att barnen var i skidskolan. Tufft men soligt, vackert och go skidåkning. Emellanåt kunde vi hitta orörd snö i något parti och också växla med branta puckelpister under någon lift. Puder ena dagen och mjukt fint före den andra dagen på Königstour – tja finns det något att klaga på? Ett par skidbilder är med för att visa vilka underbara förhållanden vi hade.

Välkommen in att titta på bilderna och kommentera gärna.

[nggallery id=7 template=caption]

One Response to “Österrike 19/2 – 25/2 2012”

  1. Edwin Sahlin skriver:

    Ser ju bara för härligt ut, vill ut och åka direkt nu!! 😉
    Fina bilder! Men nu har vi en varmare årstid framför oss med mycket som händer ute i markerna..
    Ha de bra!
    //Edwin

Leave a Reply