Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/a/7/a/olakarlsson.eu/httpd.www/wp-content/themes/modularity/functions/admin-setup.php on line 10 Warning: Use of undefined constant gppthemes - assumed 'gppthemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/a/7/a/olakarlsson.eu/httpd.www/wp-content/themes/modularity/functions/admin-setup.php on line 43

Chamonix 11/4-2010

Lite molnigt på toppen idag men vi är pigga – vana vid höjden och det som var jobbigt för någon dag sedan är bara att bränna av. Vi kör obehindrat upp och ned Grands Montets och Bochard. Det går snabbt och det går enkelt – full carving i löporna och hoppsvängarna sitter när det behövs.

Synd att behöva lämna nu när det känns på topp – men så är det. Vi 14.30 börjar vi köra nedåt och efter en fransk dusch på parkeringsplatsen i Argentiere sätter vi oss i bilen och kör mot Genève. Att hitta till den franska sidan på flygplatsen är som vanligt ett veritabelt helvete och vi kör ordentligt vilse (igen…). Dock inga problem att hinna med flyget. I Köpenhamn är skidorna borta och jag får stå i kön den långa för att meddela läget. Det verkar som om alla på planet har blivit av med skidorna – heja SAS! Hemma vi 01.30 – tuff måndag på jobbet.

I allt som allt en riktigt bra skidhelg i ett friåkningsmecka med stor grad av frihet.

Leave a Reply